O nama

Poliklinika Sveta Nedelja  s tvrtkom Ottobock Adria, u Svetoj Nedelji predstavlja najveći privatni Centar u Hrvatskoj i u regiji za osobe s amputacijama i neurološkim poteškoćama. U mogućnosti smo stoga osigurati vam na jednom mjestu cjelovitu rehabilitaciju uz opskrbu svim potrebnim ortopedskim pomagalima.

Napredne metode rehabilitacije, neurorehabilitacija, urodinamika

Iza naših djelatnika stoji dugogodišnje iskustvo i golemo stručno znanje, a za vas to znači  osiguranje najkvalitetnije moguće usluge. Vaše zdravlje nam je najvažnije i za vas smo pripremili vrhunske programe u području fizikalne medicine i rehabilitacije, ortopedije i urodinamike.

Pri kreiranju programa, u središte smo postavili pacijenta i osigurali vrhunsku opremu i tehnologiju. Stoga, provodimo najnaprednije metode i tehnike rehabilitacije kao i neurorehabilitaciju koja predstavlja najteži i najkompleksniji dio rehabilitacije. Ujedno smo ponosni što smo jedna od rijetkih zdravstvenih ustanova koja nudi urodinamički pregled koji možete obaviti na najsuvremenijoj dijagnostičkoj opremi za ispitivanje funkcije mjehura.

Usluge su namijenjene svima, no specifičnost Poliklinike je rehabilitacija nakon amputacije udova u čemu imamo dugogodišnje iskustvo. Prostor Poliklinike smo u potpunosti prilagodili potrebama osoba s invaliditetom, a vodimo računa i kako se naši korisnici osjećaju. Tako, u slučaju više terapija unutar rehabilitacijskog programa, pacijenti s neurološkim poteškoćama imaju na raspolaganju  dnevni boravak u kojem se mogu odmoriti i osvježiti.

Multidisciplinarni pristup – sve informacije na jednom mjestu

Dolaskom u Polikliniku možete se u potpunosti opustiti jer ste u sigurnim rukama! Tim je multidisciplinaran i sastoji se od specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije, ortopeda, fizioterapeuta i medicinske sestre.

Oni vas prate kroz sve faze rehabilitacije: predoperativnu, postoperativnu, predprotetičku i protetičku. Želimo vam pomoći sačuvati ili ponovo steći sposobnosti koje će vam omogućiti veću samostalnost u aktivnostima svakodnevnog života, kao i povratak u društveni život.

Kvaliteta naših usluga počiva na znanju, a znanje na redovitoj edukaciji i certificiranju. Dolaskom u našu Polikliniku možete se prepustiti našim djelatnicima koji su prošli edukacije o novim tehnikama, terapijama i metodama liječenja.

Učimo od drugih i oni uče od nas. Zajedno s drugim zdravstvenim ustanovama stvaramo mrežu znanja i suradnje, a redovito ulažemo i u generacije koje dolaze.

Naš pristup je znanje i iskustvo koje stvara kvalitetne i najbolje programe za vas!

Call Now Button