O nama

Poliklinika Sveta Nedelja  s tvrtkom Ottobock Adria, u Svetoj Nedelji predstavlja najveći privatni Centar u Hrvatskoj i u regiji za osobe s amputacijama i neurološkim poteškoćama. U mogućnosti smo stoga osigurati vam na jednom mjestu cjelovitu rehabilitaciju uz opskrbu svim potrebnim ortopedskim pomagalima.

Napredne metode rehabilitacije i neurorehabilitacije

Iza naših djelatnika stoji dugogodišnje iskustvo i golemo stručno znanje, a za vas to znači  osiguranje najkvalitetnije moguće usluge. Vaše zdravlje nam je najvažnije i za vas smo pripremili vrhunske programe u području fizikalne medicine i rehabilitacije i ortopedije.

Pri kreiranju programa, u središte smo postavili pacijenta i osigurali vrhunsku opremu i tehnologiju. Stoga, provodimo najnaprednije metode i tehnike rehabilitacije kao i neurorehabilitaciju koja predstavlja najteži i najkompleksniji dio rehabilitacije.

Usluge su namijenjene svima, no specifičnost Poliklinike je rehabilitacija nakon amputacije udova u čemu imamo dugogodišnje iskustvo. Prostor Poliklinike smo u potpunosti prilagodili potrebama osoba s invaliditetom, a vodimo računa i kako se naši korisnici osjećaju. Tako, u slučaju više terapija unutar rehabilitacijskog programa, pacijenti s neurološkim poteškoćama imaju na raspolaganju  dnevni boravak u kojem se mogu odmoriti i osvježiti.

Multidisciplinarni pristup – sve informacije na jednom mjestu

Dolaskom u Polikliniku možete se u potpunosti opustiti jer ste u sigurnim rukama! Tim je multidisciplinaran i sastoji se od specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije, ortopeda, fizioterapeuta i medicinske sestre.

Oni vas prate kroz sve faze rehabilitacije: predoperativnu, postoperativnu, predprotetičku i protetičku. Želimo vam pomoći sačuvati ili ponovo steći sposobnosti koje će vam omogućiti veću samostalnost u aktivnostima svakodnevnog života, kao i povratak u društveni život.

Kvaliteta naših usluga počiva na znanju, a znanje na redovitoj edukaciji i certificiranju. Dolaskom u našu Polikliniku možete se prepustiti našim djelatnicima koji su prošli edukacije o novim tehnikama, terapijama i metodama liječenja.

Učimo od drugih i oni uče od nas. Zajedno s drugim zdravstvenim ustanovama stvaramo mrežu znanja i suradnje, a redovito ulažemo i u generacije koje dolaze.

Naš pristup je znanje i iskustvo koje stvara kvalitetne i najbolje programe za vas!

Call Now Button