Robotska neurorehabilitacija

Uz THERA TRAINER LYRA oporavak je brži i efikasniji. Taj robotski je uređaj za neurorehabilitaciju donjih ekstremiteta osigurava dinamičan i intenzivan trening simulacijom prirodnih pokreta. U odnosu na klasičnu rehabilitaciju, najvažnija mu je prednost više ponavljanja pokreta u kraćem vremenu. Intenzivna je terapija ključna za neuroplastičnost mozga i oporavak izgubljene funkcije i zato su rezultati bolji a oporavak brži u odnosu na klasičnu rehabilitaciju. Robot se prilagođava svakom pacijentu kako bi se postigli maksimalni funkcionalni rezultati. Olakšava praćenje napretka i dijeljenje podataka.

Prednosti robotske neurorehabilitacije

  1. Intenzivniji trening: u usporedbi s klasičnom terapijom, robotski uređaji omogućuju veći broj ponavljanja u kraćem razdoblju, što je ključno za neuroplastičnost i oporavak.
  2. Preciznost i kontrola: robotski uređaji osiguravaju pravilne i kontrolirane pokrete što smanjuje rizik od ozljeda.
  3. Prilagođena terapija: napredni softver omogućuje prilagođavanje intenziteta i opsega pokreta potrebama pacijenta, čime se postiže optimalna učinkovitost terapije.

Ciljevi terapije s THERA TRAINER LYRA mogu biti:

  1. povratak sposobnosti hodanja
  2. povećanje brzine hoda
  3. poboljšanje izdržljivosti
  4. unapređenje obrasca hoda

Za više informacija o robotskoj neurorehabilitaciji i o tome kako može pomoći vama ili vašim bližnjima, obratite se našem timu stručnjaka. Spremni smo vam pomoći da iskoristite najbolje od moderne tehnologije za brži i uspješniji oporavak.

THERA TRAINER LYRA