NIKOLA ZAGORAC, nastavnik u mirovini 

Nakon pet tjedana terapije mogu normalno hodati bez bolova o čemu sam mogao samo sanjati prije par mjeseci. Izrazito sam zadovoljan terapijom, a posebice osobljem.

Do dolaska na terapiju u Polikliniku Sveta Nedjelja, Nikola Zagorac iz Hrvatske Kostajnice pet mjeseci je trpio jake bolove u donjem dijelu leđa koji su se širili na kukove i noge. Hodanje je bilo otežano do te mjere da je bio primoran koristiti štake. Dijagnostika u bolnici je uskoro pokazala da se radi o išialgiji uz preporuku odlaska na terapije.

Liječnik u bolnici je preporučio terapije istezanja s čim se složio i liječnik u Poliklinici. Odmah je započeo s dekompresijskom terapijom kralježnice, a nakon dva tjedna pridodane su terapije strujom i vježbe.

Ne mogu riječima opisati koliko sam zadovoljan s osobljem. Ne znam koga bih izdvojio – od sestre na recepciji, fizioterapeuta, liječnika. Posebno me se dojmilo što svi vrlo fokusirano razgovaraju s pacijentom i posvećuju mu pažnju. To je izrazito bitno jer utječe na oporavak pacijenta.

U zadnjim danima terapije više nije osjećao bolove, a simbolično baš zadnji dan je uvidio da može hodati bez štaka.

Naučio sam vježbe koje ću svakodnevno primjenjivati. Zaista sjajno iskustvo i rezultat. Svakako ću ispričati svim prijateljima jer mišljenja sam da moramo voditi računa o zdravlju.