VELIMIR BLAGOJEVIĆ, vozač

Odmah nakon dekompresijske terapije kralježnice, bolovi u lumbalnom dijelu kralježnice gotovo su nestali. Sada se ponovo mogu vratiti poslovnim obvezama i svojoj dnevnoj rutini.

Velimir Blagojević iz Strmca bavi se poslom u sklopu kojeg vozi kamion, ali se i dosta kreće na lokacijama klijenata te prenosi razne terete. Prije 15-ak godina prvi puta je osjetio bolove u donjem dijelu kralježnice, a u posljednje vrijeme bolovi su se intenzivirali do mjere da nije mogao obavljati posao. Prema dijagnozi radi se o diskus herniji, bolovi se šire niz nogu te je posljedično pokretljivost vrlo ograničena.

Velimir se odlučio na terapiju u Poliklinici Sveta Nedelja. Tijekom prva dva tjedna svakodnevno je išao na dekompresijsku terapiju kralježnice i struje, a potom još dva tjedna na dekompresiju.

Nakon 4 tjedna terapije nemam bolove kad sjedim kao ni kada hodam. Prije bih bolove osjetio pri svakom pokretu. Moja iskustva s dekompresijskom terapijom kralježnice su odlična i preporučio bih je svakome tko ima tegobe s kralježnicom koje se ovom terapijom mogu otkloniti. Uz učinkovitu terapiju u Poliklinici Sveta Nedelja radi profesionalno i ljubazno osoblje što potpuni dojam čini zaista odličnim.

Ubuduće se nastoji posvetiti vježbama za kralježnicu kako bi izbjegao moguće nove komplikacije.