VIŠNJA MIHALIĆ, prodavačica

Prilikom dolaska u Polikliniku Sveta Nedelja osjećala sam se nestabilno te imala izrazitu vrtoglavicu. Intenzivne vježbe od po sat vremena uz svesrdnu pomoć fizioterapeutke pomogle su da se već nakon 12 dolazaka osjećam stabilno i sigurno.

Posljedice moždanog udara mogu biti raznolike, a dobra vijest je da se jedan dio posljedica, a nekada i sve, terapijom mogu ublažiti ili gotovo u potpunosti ukloniti. 57-godišnja Višnja Mihalić doživjela je u lipnju 2021 moždani udar, a vrlo brzo nakon otpuštanja iz bolnice, uputila se na terapiju u Polikliniku Sveta Nedelja. Prilikom dolaska, gđa. Mihalić je imala izrazito zanošenje u desnu stranu i vrtoglavicu.

Nakon pregleda fizijatra započeta je rehabilitacija. Vježbe su bile intenzivne, a sastojale su se od vježbi pravilnog disanja, jačanja mišića te održavanja ravnoteže. Gđa. Mihalić objašnjava kako je vježbe radila uz pomoć i nadzor fizioterapeutke kako bi vježbe bile pravilno izvođene.

Veliko hvala fizoterapeutki Sari koja je stvarno uložila puno truda i strpljenja kako bi me motivirala. Njena podrška nije se odnosila samo na vježbe, već se radilo i o psihološkoj podršci što mi je bilo iznimno važno. Moje stanje je sada puno bolje i osjećam se stabilnije i sigurnije. Terapiju u Poliklinici Sveta svakako bih preporučila svakome kome je potrebna.